submenu

Programma - familie

KUNSTENBO(!)SDESARTS - HALLERBOS

nieuw
9 cultuur- en gemeenschapscentra uit Vlaams- en Waals-Brabant: Halle, Beersel, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Ittre, Tubize, Braine le Chateau, Rebecq en de Centre culturel du Brabant wallon organiseren samen op zondag 29 mei in het Hallerbos rond de Achtdreef een feest van ontmoeting.
vliegicoon
29 mei
12.00 uur

Avonturenkamp - 11 tot 15 jaar

Tijdens dit avonturenkamp ravotten we de hele week buiten. We klimmen (met beveiliging) in bomen tot wel 18 meter hoog, bouwen kampen, doen aan boogschieten,... Voor dit kamp hoef je geen sportbeest te zijn, maar je moet wel graag buiten actief bezig zijn. Voor tieners van 11 tot 15 jaar.
vliegicoon
22 aug
09.00 uur

Ezelsoor - Gratis boekenkaftdag

tot 02 sep
nieuw
voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar Koop geen kaftpapier en zak met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve. Kies bij aankomst 5 vellen kaftpapier (gratis), vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften.
vliegicoon
02 sep

Gordelfestival - Zin om de Groene Gordel te ontdekken?

Verken tijdens het Gordelfestival op 4 september de authentieke, groene streek rond Brussel. Op verschillende plaatsen in de ‘Groene Gordel’ is iedereen welkom om gratis deel te nemen aan een van de vele fietstochten, wandelingen en andere sportieve activiteiten.
vliegicoon
04 sep
08.00 uur