submenu

Verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN


VERENIGINGEN

Pasar Sint-Genesius-Rode - Geleid bezoek aan 'Fort Liezele' + Bowling en diner

Een begeleide rondleiding brengt ons door musea met authentiek materiaal, commandoposten, troepenkamers, infirmerie, geschutsopstellingen en een gepantserde waarnemingspost. Na dit bezoek begeven wij ons naar "Wima" in Schelle voor een sportieve uitdaging en aansluitend een welverdiend "Diner".
18 nov
13.10 uur

Femma Rode - macramé Kerstboom

Macramé is een handwerktechniek die bestaat uit het knopen van draden/koorden. We werken 2 dagen (ook 20 nov) aan de kerstboom. We zorgen voor het materiaal (touwen, draden), maar breng een schaartje, een keukenhanddoek mee en indien gewenst kralen en andere versieringen.
20 nov
13.30 uur

Femma Rode - boekbespreking

Het Gordijn van Kader Abdolah. Een dun boek geschreven in het Nederlands in eenvoudige taal door een migrant uit Iran. Hij vertelt ons over zijn laatste contact met zijn moeder met ook thema’s als dementie en migratie . Het is dus snel gelezen! Een vorig boek Spijkerschrift spreekt over zijn vader
22 nov
10.30 uur

Foto-Raw - fotografie

Foto-Raw organiseert elke 1e en 3e donderdag van de maand een samenkomst om 19.30 uur in de Boesdaalhoeve. Zo kan je jouw foto's zorgeloos verbeteren. Wij zijn een fotoclub die mekaar waardeert, stimuleert en verbetert. Wij zijn dienstvaardig in onze gemeente voor sociale, en parochiale projecten.
22 nov
19.30 uur

Jeugdhuis Animoro - Fluo-FAAF: Dag van de Jeugdhuizen 2018

De hoogmis. De hoogdag. Het hoogtepunt van het jaar. De feestdag van de jeugdhuizen! Op 24 november 2018 zetten meer dan 400 jeugdhuizen zichzelf in de kijker. Toon op Dag van de Jeugdhuizen waarom jij ♥ van jouw jeugdhuis! Naar aloude traditie is het op de Dag van de Jeugdhuizen FLUOFUIF!
24 nov
20.00 uur

Pasar Sint-Genesius-Rode - Programmavoorstelling 2019 + Streekproducten

We brengen een bezoek aan het STREEKPRODUCTEN CENTRUM dat vooral gericht is op degustatie. Daarnaast wordt er ook uitleg verschaft over het productieproces van ambachtelijk geproduceerde Streekproducten. Nadien mogen we proeven van een heerlijk soepje, Breughelbuffet en taart met koffie.
09 dec
16.00 uur

Jeugdhuis Animoro - Kerstmarkt Animoro

Animoro-ho ho! Jouw favoriete jeugdhuis gaat mobiel en heeft zijn eigen chalet op de Rodense Kerstmarkt! Kom proeven van onze (kerst)bieren, jenevers, Jägermeister, Glühwein, prosecco, warme chocomelk, croque monsieurs en andere versnaperingen, ... Zaterdag aansluitend AFTERPARTY @ JH ...
15 dec
15.00 uur

Jeugdhuis Animoro - Benefiet: De Warmste Animoro

Dansen en feesten voor het goede doel! Ook JH Animoro doet dit jaar mee aan de Warmste Week van van Music For Life! Kom op vrijdag 21 december naar het jeugdhuis en steun een goed doel! De opbrengst wordt op zaterdag 22 december afgegeven in Wachtebeke.
21 dec
20.00 uur

Natuurpunt Sint-Genesius-Rode - Jaarlijkse Algemene Vergadering, met voordracht

Alle leden en sympathisanten van Natuurpunt Rode/Linkebeek zijn welkom op onze jaarlijkse algemene vergadering, met hapjes en drankjes. Worden besproken: voorbije en komende activiteiten ; financieel verslag. Hierna volgt een voordracht van Dr. Iris Stiers (VUB) over exotische soorten in ons milieu.
01 feb
19.30 uur

Andere activiteiten