submenu

Stage Nederlands voor kinderen van 7 tot 12 jaar - HorizonTAAL

De schoolvakanties zijn voor kinderen het ideale moment om deel te nemen aan leuke activiteiten. Voor kinderen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, is het ook goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen. Daarom organiseren vzw ‘de Rand’ en De Horizon vzw speelse en leerrijke stages Nederlands. Met een gevarieerd programma beleven de kinderen een unieke week in het Nederlands. De begeleiders stimuleren de kinderen tijdens het spelen om Nederlands te spreken. Het zijn geen taallessen.

Thema - Reis door de tijd

Tijdreizigers die van avontuur houden gezocht! We reizen door de tijd en keren terug naar het ontstaan van de aarde. We ontmoeten dinosaurussen, ridders en piraten. Hoe zou het zijn om als prins en prinses te leven in de Middeleeuwen? We reizen niet alleen terug in de tijd maar vliegen ook vooruit. We zoeken uit hoe we binnen 50 jaar zullen leven en hoe de wereld er dan zal uitzien. Reis jij met ons mee?

PRAKTISCHE INFO

Voor wie

Kinderen van de 2de kleuterklas tot en met het zesde leerjaar (kinderen geboren in 2014 - 2013 – 2012 – 2011 – 2010 – 2009 – 2008 – 2007) 

Wanneer

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus 2019

De activiteiten beginnen om 9 uur en eindigen om 16 uur. Breng je kind ten laatste om 8.45 uur naar de stage. Voor wie wil, is er opvang van 8 tot 17 uur.

Maaltijden

Geef je kind elke dag een lunchpakket mee. Ze krijgen om 10 en om 15 uur een drankje en een koek/fruit.

Kleding

Laat je kind kleren dragen die comfortabel zijn en die vuil mogen worden. Ze moeten er goed in kunnen bewegen.

Prijs   

€ 96 / kind

De inschrijving is definitief na betaling

datum

Praktisch

vliegicoon

adres

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • kind1: 96 euro
  • kind 2: 80 euro