submenu

Christophe Vandegoor - Radio Koers

In deze voorstelling vol wielerverhalen en muziek sleurt wielerverslaggever Christophe Vandegoor je live mee in een massasprint en hij geeft je tegelijk een uniek beeld achter de schermen van de koers. Op zoek naar kippenvel. Met de (bas)gitaar tussen de benen.

In ‘Radio Koers’ vertrekt Christophe Vandegoor vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als bescheiden jeugdwielrenner. Braken door diep te gaan, ijlend. De blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier. Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om aan de kop van het peloton te sleuren. In ‘Radio Koers’ zit je mee in het wiel met radiofragmenten die overwinningen van Greg Van Avermaet, Tom Boonen en Bradley Wiggins opnieuw tot leven wekken. Spontaan ontrolt zich het ene wielerverhaal na het andere. Soms romantisch, dan weer pijnlijk of rauw, wie weet met een lach.

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal: 02 381 14 51.

Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

datum

  • uitgesteld

Praktisch

genre

theater, Lezing

adres

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • Basistarief: 18 euro
  • Abonneekorting 19-20: 16 euro
  • abonneekorting 19-20 zonder code: 16 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro