submenu

SKaGeN - IMKE - Crime op je smartphone

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN zijn derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE’, en die belooft een knaller te worden.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app, deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

De SKGN-app kan je downloaden in de App Store of de Google Play Store! Met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten.

Concept en regie: Mathijs F Scheepers
Tekst: Peter De Graef
Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens
Productie: SKaGeN
Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

www.skagen.be

Praktisch

  • De voorstelling IMKE start op woensdag 21 april.
  • Een ticket kopen kan tot 21 april om 10.00 uur.
  • De prijs bedraagt 12,50 euro (excl. 0,39 euro transactiekosten per bestelling).
  • Je ontvangt alle praktische info na je bestelling.

https://www.skagen.be/

datum

  • nieuw
    tickets

Praktisch

genre

theater

adres

Vanuit je kot
. .
. .

prijs

  • basisprijs : 12,50 euro