submenu

Aanbod podium najaar 2020 - 25/08/2020

We popelen om je te ontvangen!

De wereld zat de afgelopen maanden bijna volledig op slot. Het was stil op straten en pleinen, in kantoren en bedrijven en helaas ook in de Boesdaalhoeve. Gelukkig mogen er nu stilaan opnieuw enkele ramen en deuren open en is er weer ruimte voor ontmoeting, voorstellingen en diverse activiteiten.

We staan dan ook enthousiast in de startblokken om met het seizoen 20-21 te starten. Samen met GC de Moelie, GC de Muse en CC de Meent zorgen we ervoor dat je kunt blijven genieten van cultuur in je buurt.

Op onze website vind je vanaf woensdag 26 augustus ons programma voor het najaar van 2020, weliswaar onder voorbehoud. Natuurlijk hadden we je liever meteen ons hele aanbod gepresenteerd, maar we nemen het zekere voor het onzekere...

Als de maatregelen veranderen, zullen we alle aanpassingen, verschuivingen en wijzigen communiceren. Dat doen we voornamelijk digitaal. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan zeker op sociale media (Facebook en Instagram) of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ook op onze website vind je steeds de meest recente informatie.

Uiteraard zetten we naast een kwalitatief aanbod en vlotte communicatie ook veiligheid voorop. Je mag er zeker van zijn: we volgen de richtlijnen nauwgezet op zodat zowel artiesten, medewerkers als ons publiek en onze bezoekers zonder zorgen naar ons gemeenschapscentrum kunnen komen.

Het aantal plaatsen is dit jaar beperkter dan anders. Wacht dus niet te lang om je keuze te maken.
De online ticketverkoop start op zaterdag 5 september om 9.00 uur. Bestel je liever telefonisch, dan kan je ons bereiken vanaf vrijdag 4 september van 9.00 uur tot 15.00 uur. We noteren dan je bestelling. Omwille van de veiligheidsmaatregelen zal je dit seizoen uitzonderlijk niet zelf je plaatsen kunnen kiezen.

Oh en dan nog één ding: we popelen élk jaar om je te ontvangen. Maar dít jaar… zijn we niet te houden. We hopen van jou hetzelfde !

Het Boesdaalhoeveteam