Barbara Dex

Thank God I’m a country girl

Barbara Dex koestert een enorme bewondering voor countrygrootheden als Dolly Parton, Emmylou Harris en June Carter. In ‘Thank God I’m a country girl’ plaatst ze hen op een piëdestal. Barbara trekt alle vocale registers open om je te verwennen met hartverwarmende countrymuziek! 

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

© Rick Van Overbeke

Datum

Prijzen

 • Basistarief: €20,00
 • Abonneeprijs: €18,00
 • Jongeren -21 : €10,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

Barbara Dex en countrymuziek: dat klikt en dat weten we. Denk aan de succestours ‘Dollymentary’ met Gunther Verspecht, waarin ze in de huid van Dolly Parton kroop. Of aan ‘Ode aan Bobbejaan’ met Jan De Smet en Guido Belcanto, waarin ze zorgde voor de legendarische en onweerstaanbare countrysnik van sommige van Bobbejaan Schoepens liederen.

In ‘Thank God I’m a country girl’ plaatst Barbara countryzangeressen op een piëdestal. Want is het niet zo dat we té weinig vrouwenstemmen in de eerder conservatieve countrywereld horen?

Barbara koestert een enorme bewondering voor countrygrootheden als Dolly Parton, Emmylou Harris, Lucinda Williams en June Carter. In deze voorstelling trekt ze dan ook alle registers open om je te verwennen met hartverwarmende countrymuziek, allemaal van vrouwen!

Ontdek ook

 • Expo

  Kunstenparcours

  Artelier en 10 X 10 i.s.m. Rodeart

  za 08 – zo 09 oktober 2022
  GC de Boesdaalhoeve
 • Creatief

  Ateljee Kadee (8+)

  Schildertechnieken

  za 15 oktober 2022, 10:00–12:00
  GC de Boesdaalhoeve
 • Familie

  Theater Tieret

  Raspoetin (8+)

  za 15 oktober 2022, 19:00–19:50
  GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur