Michaël Van Droogenbroeck

Investeren in de tweede helft van je leven

Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist van ‘Het Journaal’, schreef samen met Ewald Pironet het boek 'Investeren in de tweede helft van je leven'. Ontdek helder en eerlijk waarin je je geld kunt investeren. Je krijgt niet enkel tips, maar leert ook de mogelijke risico’s kennen. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken.

© Babo Van Herck

Datum

Prijzen

  • Basistarief: €7,00
  • Abonneeprijs: €7,00
  • Jongeren -21 : €7,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve - Graanzolder
Toekomstlaan 32B
1640 Sint-Genesius-Rode

Vanaf de tweede helft van je leven kan je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?

Meer vragen dan antwoorden. Voorlopig toch …

Samen met Ewald Pironet schreef Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist van ‘Het Journaal’, daarover een boek: 'Investeren in de tweede helft van je leven'.

Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Een boek dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico’s bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.

Dat boek ‘Investeren in de tweede helft van je leven’ is dé leidraad voor de lezing die Michaël Van Droogenbroeck zal geven.

Ontdek ook