Kerstdiner

Na een onderbreking door corona in 2020 en een take away in 2021, biedt het comité voor het beheer van de lokalen jullie dit jaar opnieuw een Kerstdiner aan in de zaal ‘Ons Parochiehuis’.
De opbrengst gaat net zoals vorig jaar naar de nieuw te bouwen dakverdieping boven op de scoutslokalen. Wegens corona liep het project enige vertraging op. Een vernieuwde ploeg vrijwilligers organiseerde zich onder de vorm van Spatter vzw en zet er nu zijn schouders onder om dit weldra te realiseren. Zo worden alle scoutslokalen samengebracht in één gebouw en kunnen de lokalen boven de keuken van de parochiezaal gebruikt worden door andere verenigingen.
De keukenploeg, onder leiding van Mattias Dewit en Koen Vastiau, legt de nadruk op verse en huisbereide gerechten met een feestelijk tintje.

Op het menu staan eendenborst, gemarineerd varkenshaasje, pladijsfilet gevuld met zalmmousse en als vegetarisch gerecht een Thaise groentencurry. Als voorgerecht zijn er scampi’s of soep en voor de kinderen is er krokante kipfilet met wortelstoemp. Ze bieden ook een selectie lekkere wijnen en aangepaste streekbieren aan. Een assortiment heerlijke desserten zal niet ontbreken.

Kan je niet aanwezig zijn op zondag, maar je wil deze culinaire ervaring toch niet missen?
Bestel dan je afhaalpakket op kerstdinerrode.be vóór zondag 04 december 2022.
Je haalt je bestelling af in de zaal van Ons Parochiehuis, Fonteinstraat 44 op zaterdag 10 december van 14 tot 17u,
of je laat ze thuis leveren voor 6 euro (max. 10 km van Ons Parochiehuis).

Kan je niet afhalen maar wil je het comité toch steunen? Bijdragen zijn welkom op BE30 1030 8045 5811. Van harte bedankt!

Datum

  • zo 11 december 2022, 10:00–14:00

Locatie

zaal 'Ons Parochiehuis'
Fonteinstraat 44
1640 Sint-Genesius-Rode