Babycafé: peuters in actie

Ontmoetingsmoment voor ouders met jonge kindjes

Wat is er leuker dan samen spelen en bewegen? Peuterbewegen geeft je een brede waaier aan spelimpulsen en beweegtips waarmee je thuis makkelijk aan de slag kunt. Een actief moment voor (groot)ouder en kind.

Voor wie? Voor peuters tussen 1,5 en 3 jaar oud en hun (groot)ouders.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

(c)fixi
(c)fixi

Datum

  • ma 17 juni 2024, 09:30–12:00

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Buurthuis
Doornlarenhoofdstraat 14
1640 Sint-Genesius-Rode

Ben je pas (groot)ouder geworden? Wil je andere (groot)ouders uit de regio leren kennen? Wil je graag wat bijpraten, tips en ideeën uitwisselen of samen genieten van een kopje koffie? Dan is het Babycafé in het Buurthuis iets voor jou en je kindje(s).

Elke maand kan je samen met je kindje(s) deelnemen aan een ontspannende workshop. Je komt en gaat wanneer je wil. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Spreek je weinig of geen Nederlands? Geen probleem. Dit is een leuke, ontspannende manier om met andere (groot)ouders een beetje Nederlands te leren. Een gastvrouw verwelkomt je en helpt met het Nederlands.

  • Wanneer: 1 x per maand op maandag van 9.30 tot 12.00 uur (workshop van 10.00 tot 11.00 uur)
  • Waar: Buurthuis, Doornlarenhoofdstraat 14, 1640 Sint-Genesius-Rode
  • Prijs: gratis
  • Inclusief: drank, koekjes, faciliteiten (verluierplaats, microgolfoven, waterkoker …), gebruik kindermeubilair en -speelgoed …
  • Info: 02 381 14 51 en info@deboesdaalhoeve.be Ben je graag zeker van een plaatsje? Laat ons even weten dat je komt!

Het Babycafé is een organisatie van GC de Boesdaalhoeve i.s.m. Gemeente Rode, OCMW Rode, het Buurthuis Rode, Opgroeien, Huis van het Kind, Pavok vzw, crèches en onthaalouders Sint-Genesius-Rode.

Ontdek ook