©koenbauters

Seizoensopener: Isabelle A

zaterdag 30 september - 20 uur

Binnenkort

Gemeenschapskrant buurten

 • Gemeenschapskrant

  Brigitte Massaer: 'Uitkijken naar de seizoensopener'

  29/09/23

  De Stuurgroep van GC de Boesdaalhoeve laat het gemeenschapscentrum bruisen. Wie zijn de leden ervan en waarom doen ze graag wat ze doen? We laten elke maand een lid van de Stuurgroep aan het woord. Deze maand is Brigitte Massaer aan de beurt.

 • Gemeenschapskrant
  ©koenbauters

  ‘Toen ik Sandra Kim zag, wilde ik zangeres worden’

  01/09/23

  Isabelle A combineert de zomer van Tien om te zien met de winter van de culturele centra. Tussen de twee, tijdens de seizoensopener in GC de Boesdaalhoeve, mixt ze oude hits met akoestische covers die we leerden kennen via Liefde voor muziek en radiozender Joe. Isabelle à la française omarmt daarna een oude liefde.

 • Gemeenschapskrant

  ‘Meer diversiteit wapent het woud tegen klimaatverandering’

  01/09/23

  Tijl Schelfhout (42) pendelt elke werkdag van de Antwerpse zuidrand naar wat hij de mooiste werkplek van het land noemt: het Zoniënwoud. Hoe gaan de bosbeheerders om met de klimaatverandering en hoe ver staat het met de plannen voor het Nationaal Park?

Nederlands oefenen bij de Boesdaalhoeve

Wil je graag Nederlands oefenen? Je vindt bij ons taalstages voor kinderen, praatcafés, theater dat je gemakkelijk kunt verstaan, boekjes met woorden en beelden en nog veel meer.

 • Taalstages
 • Café Combinne
 • Lessen Nederlands
 • Oefenkansen in de vrije tijd

Nieuws

 • Vacature

  Vacature medewerker administratie en communicatie

  28/08/23

  Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in GC de Boesdaalhoeve. Je informeert, adviseert en vraagt feedback aan onze bezoekers om hun actieve deelname aan het centrumaanbod en het plaatselijk verenigingsleven te versterken. In je takenpakket zitten zowel communicatieve, administratieve, financiële en logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

 • Vacature

  Vacature theatertechnieker

  25/08/23

  De gemeenschapscentra ondersteunen het plaatselijke verenigingsleven en bieden een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt. Voor die opdracht zoeken wij een theatertechnieker voor GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode.

 • Uit het centrum

  Onthaal Boesdaalhoeve gesloten op 14 en 15 augustus

  12/08/23

  GC de Boesdaalhoeve is gesloten op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus. Op woensdag 16 augustus zijn we er weer vanaf 13.30 uur.