Springplank project - Performance

Darcy, Bogdana, Tess en Jorik o.l.v. Luc Nuyens

Open met ons de deuren voor de Boesdaalfeesten! In een vreugdevolle kermissfeer die in schril contrast staat met een troosteloos liefdesdrama ontdekken we hoe geld, macht en politiek het leven van kwetsbare mensen bemoeilijkt. Maar is het niet juist menselijke kwetsbaarheid die ons sterker maakt? Met als motto 'De liefde houdt nooit op' nemen we jullie mee in deze rollercoaster van het leven.

(wandelvoorstelling door het hele domein)

Datum

Prijzen

 • Basis: € 5,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

Springplank is het nieuwe project van de jeugd- en cultuurorganisaties in de regio Pajottenland & Zennevallei. Met dit project willen ze jonge makers een springplank geven om hun talent te ontwikkelen en te tonen aan het brede publiek. Ze werken hiervoor binnen drie disciplines: muziek, dans en performance. Met Springplank worden deze jongeren professioneel ondersteund door coaches en gestimuleerd om te dromen, zichzelf te ontplooien en uiteindelijk op het podium te tonen wat ze kunnen!
De Springplank-groep organiseerde eerder samen al verschillende projecten zoals Zennetoer, Zennekikomiek, Up.Lab en Claim Your Space. De partners zijn jeugddiensten, cultuur- of gemeenschapscentra in de gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle, Liedekerke, Linkebeek, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, jeugdregio Pajottenland in samenwerking met ZENDER en vormingscentrum Destelheide.

Ontdek ook

 • Muziek
  Abba 4 u

  Abba4U

  I have a dream tour – 50 jaar Waterloo

  vr 26 april 2024, 20:30–22:00
  GC de Boesdaalhoeve
 • Workshop
  Ateljee Kadee

  Ateljee Kadee (8+) - Lente

  za 27 april 2024, 10:00–12:00
  GC de Boesdaalhoeve
 • Babycafé
  (c)fixi

  Babycafé: voorleessessie

  Ontmoetingsmoment voor ouders met jonge kindjes

  ma 13 mei 2024, 09:30–12:00
  Buurthuis