Theater van A tot Z

Dag vreemde man

Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee op reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek en door hun eigen levens. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en vierstemmig gezongen liedjes zal iedereen een warm gevoel geven. Ontroering en ambiance verzekerd!

Ken je veel of weinig Nederlands? Ben je jong of oud? Dat is niet belangrijk, want deze voorstelling is leuk voor iedereen die (een beetje) Nederlands verstaat!

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Gelukkig zijn
© Ilse Fimmers

Datum

Prijzen

 • Basis: € 12,00
 • -26 jaar: € 7,00
 • Groepstarief: € 7,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

In 2015-2016 bracht een groep anderstalige nieuwkomers de theaterproductie 'Gelukkig zijn'. Het muzikale theaterproject speelde meer dan 60 keer in het hele land. Kranten, radio en tv besteedden er uitgebreid aandacht aan. Er volgden optredens op de Gentse Feesten en op Boterhammen in het Park in Brussel. De acteurs-zangers gingen na de tournee verder als het koor Koruso en de Ancienne Belgique begon samen met Theater van A tot Z maandelijkse meezingsessies te organiseren waar anderstaligen gratis Nederlands kunnen oefenen.

Door het grote succes, en de vraag naar meer, brengt Theater van A tot Z nu een nieuwe muzikale voorstelling met anderstaligen die Nederlands leren: 'Dag vreemde man' – opnieuw genoemd naar een lied van Ann Christy.

Ontdek ook

 • Muziek
  ©koenbauters

  Seizoensopener

  Met akoestische set van Isabelle A

  za 30 september 2023, 20:00–22:00
  GC de Boesdaalhoeve
 • Spel

  Buurthuis Sint-Genesius-Rode viert

  Week van het Nederlands

  wo 04 oktober 2023, 14:00–16:00
  Buurthuis
 • Workshop

  Smart Café

  Handige apps

  di 10 oktober 2023, 14:00–16:00
  Lokaal Dienstencentrum De Boomgaard