submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

UPV Zoniën West - Voordracht: “Was er ooit erger dan covid-19? Iets over epidemieën in de voorbije eeuwen” Prof. Dr.em. Paul Broos was diensthoofd heelkunde en traumatologie UZ Leuven

Van builenpest, pokken, pest en Spaanse griep tot Corona…. In de 20ste eeuw zal variola wel stilaan volledig verdwijnen maar er zijn andere boosdoeners opgedaagd. Zo maait de Spaanse Griep meer slachtoffers in enkele maanden weg dan 4 jaar oorlogsgeweld. Wat met corona- en andere virussen??
09 nov
15.00 uur

VOG (onderhoud en uitbouw zaal, café en scoutslokalen) - 31e Kerstdiner

Vind je het ook belangrijk dat de zaal, het café en de scoutslokalen blijven bestaan? Bestellen dan! Wegens Corona zal het dit jaar een afhaal of levering aan huis formule zijn. Meer info met menu en bestel-modaliteiten volgt in het volgend nummer van Buurten.
12 dec
15.00 uur