submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

De gemeenschapscentra van de Rand vzw, geven verenigingen graag tips over hoe ze digitaal contact houden met hun leden. Heb je een vraag over facebook, instagram, hoe een filmpje maken... Stel ze en een medewerker administratie en communicatie helpt je graag verder. Bekijk hier alvast enkele tips over hoe je een filmpje maakt en naar de leden van je vereniging stuurt.

verenigingen

Zenne en Zoniën vzw - Wandelfotozoektocht in Beersel

Dit jaar laten we de mensen kennis maken met de gemeente Beersel... De zoektocht begint op zaterdag 12 juni en eindigt op zondag 12 september. De prijsuitreiking gebeurt dit jaar in DOC De Lambiek in de Gemeenveldstraat in Alsemberg... Ook de startpakketten aan 3 € kunnen aangekocht worden...
12 jun
08.00 uur

andere activiteiten