submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

De gemeenschapscentra van de Rand vzw, geven verenigingen graag tips over hoe ze digitaal contact houden met hun leden. Heb je een vraag over facebook, instagram, hoe een filmpje maken... Stel ze en een medewerker administratie en communicatie helpt je graag verder. Bekijk hier alvast enkele tips over hoe je een filmpje maakt en naar de leden van je vereniging stuurt.

verenigingen

Kon. Sintgenesiusturngroep - Turnkamp KSGT

Recreatief turnkamp met randactiviteiten. Van maandag tot vrijdag 2 gymnastieklessen per dag, afgewisseld met sport, spel en uitstapjes. Alles o.l.v. gediplomeerde clubcoaches.
16 aug
08.30 uur

Natuurpunt Rode/Linkebeek - Vleermuizen-avondwandeling

De avond start met een power-point presentatie. Daarna gaan we in de buurt van de viskweekvijvers op zoek naar onze vleermuizen, dit met behulp van een bat-detector. Breng zo mogelijk je zaklamp mee. Vooraf aanmelden en inschrijven is noodzakelijk.
28 aug
20.00 uur

Natuurpunt Sint-Genesius-Rode - Spinnenwandeling

Speciaal voor de jeugd van 7 tot 77 We houden de evolutie van de Covid-19-besmettingen uiteraard in de gaten om te zien of we deze wandeling kunnen laten platatsvinden.  Om die reden en omdat het aantal deelnemers beperkt is dien je vooraf in  te schrijven (zie contactgegevens)..
29 aug
14.00 uur

OKRA - OKRA CAFE

In samenwerking met het Davidsfonds verkoopt OKRA Rode, tijdens de Jaarmarkt 2021, frisdranken alsook koffie en taarten aan democratische prijs.
25 sep
09.00 uur

Natuurpunt Rode&Linkebeek - LINKEBEEK-LANDSCHAPSWANDELING

Geleide landschapswandeling in het groene Linkebeek, met nadruk op kleinschalige duurzame tuinbouw versus grootschalige landbouw. We komen samen aan de kruising van de Hollebeekstraat en de Galgendries, nabij het kerkhof van Linkebeek-Holleken. ...
24 okt
14.00 uur

andere activiteiten