submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

Jeugdhuis Animoro - Jeugdhuis Animoro op jaarmarkt Rode

Ook dit jaar kunnen jullie ons terugvinden op de jaarmarkt van Rode voor een drankje en wat sfeervolle muziek! Net zoals vorig jaar hebben wij een aantal Geuzes, Vedett, koffie en softs in de aanbieding. Kom dus zeker een kijkje nemen en steun de lokale jeugd! Tot dan!...
28 sep
10.00 uur

Pasar Sint-Genesius-Rode - Gezinsweekend Beveren

Geniet van een luxueus en aangenaam verblijf in het Van der Valk Hotel Beveren. De 'Superiorkamers' zijn voorzien van de meest wenselijke faciliteiten, in een luxe verfrissende hedendaagse styling. Alle kamers zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Informatie en inschrijving: vóór 23 ...
04 okt
15.00 uur

Femma Rode - Bedrijfsbezoek aan Hoeve Cuvry

Gezond en lekker vlees rechtstreeks van boer naar consument. Vanaf de geboorte worden de varkens gevoederd met voeders op basis van niet genetisch gemanipuleerde granen, zonder antibiotica, groeibevorderaars of dierlijke vetten. Na de rondleiding proeven we van de producten met een streekbier/sap.
17 okt
14.00 uur

Jeugdhuis Animoro - 5e Spaghettifestijn JH Animoro

Na het succes van vorig jaar is het spaghettifestijn van JH Animoro helemaal terug! Zet dus alvast 26 oktober in uw agenda! Na het eetfestijn is er ten slotte nog FOYERFUIF! VVK-kaarten zijn verkrijgbaar bij onze medewerkers.
26 okt
18.00 uur