Günther Neefs

Kerkconcert

Tijdens het kerkconcert brengt Günther Neefs in een intieme setting, samen met zijn 3-koppige band, songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke livereputatie. De opbrengst van dit concert gaat naar het goede doel.

Online reserveren kan vanaf 1 december 2022.
 

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Datum

Prijzen

  • Basistarief: €5,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve - H. Genesiuskerk

1640 Sint-Genesius-Rode

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Ondertussen staan er al 15 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich spreken. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke livereputatie.

Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn live band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij zich de laatste 30 jaar telkens weer bewezen als een uniek entertainer. Tijdens ons kerkconcert voor het goede doel zal Gunther in een intieme setting, samen met zijn 3-koppige band, zoals steeds het beste van zichzelf geven.

i.s.m. de Culturele Raad Rode en het gemeentebestuur van Sint-Genesius-Rode

 

Een ticket kost 5 euro, een bedrag dat we volledig aan het goede doel geven.
Dit jaar is dat vzw Cliniclowns België.
Online reserveren kan vanaf 1 december 2022.

Ontdek ook