Muziektheater De Kolonie

De Woordenaar

‘De Woordenaar’ is een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Bruno Vanden Broecke duikt onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

© Pat Verbruggen

Datum

  • wo 21 september 2022, 20:30–22:00 Tickets

Prijzen

  • Basistarief: €18,00
  • Abonneeprijs: €16,00
  • Jongeren -21 : €10,00

Locatie

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

‘De Woordenaar’ is een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij biedt, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door 4 topmuzikanten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was. ‘De Woordenaar’ is een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. 

‘De Woordenaar’ is een combinatie waar geen speld tussen de krijgen valt. De timing verraadt vakmanschap, het evenwicht tussen solo en samenklank een teamprestatie van een hogere orde. Vanden Broeckes trouwpartij mag dan in mineur eindigen, zijn huwelijk met Muziektheater De Kolonie is er eentje dat toeters en bellen verdient.   

Gilles Michiels – De Standaard (****)

Ontdek ook