Uit het centrum

Enquête jeugdaanbod

05/12/23

Wat zou je als kind graag doen tijdens je vrije tijd in Sint-Genesius-Rode of waarin is jouw kind geïnteresseerd? Laat het ons weten via onze korte enquête zodat we ons jeugdaanbod nog beter kunnen afstemmen. Bovendien maak je kans op een gezinsticket* voor de voorstelling van 'Los' en 'Hoosje'!

Enquête


De enquête neemt slechts 5 à 10 minuten in beslag en peilt anoniem naar de interesse voor bepaalde cultuur- en sportactiviteiten in Sint-Genesius-Rode. Zo kunnen wij ons jeugdaanbod vanuit ons gemeenschapscentrum nog beter afstemmen.

Na het invullen van de enquête kan je vervolgens aangeven of je graag kans maakt om een gezinsticket* te winnen voor de voorstelling van 'Los' op zondag 25 februari 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) of de voorstelling van 'Hoosje' op onze familiedag op zondag 10 maart 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar). Deelnemen aan deze wedstrijd kan tot en met 30 december 2023 en in de week van 11 januari 2024 zal er een willekeurige winnaar gekozen worden uit de deelnemers.

Alvast bedankt voor jouw feedback!

* dit gezinsticket geeft recht op gratis toegang voor maximum 2 volwassenen en maximum 4 kinderen van hetzelfde gezin voor één van beide familievoorstellingen. Toegang tot de workshops op de familiedag op zondag 10 maart 2024 is hierbij ook inbegrepen.

Ultimathule - Los
© Rupert Defossez
© Tim Liebaert

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Zenuwcentrum voor erfgoed

    03/04/24

    De Vlaamse erkenning van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED)Erfgoed Brabantse Kouters is een feit. Schepenen, ambtenaren, vrijwilligers en erfgoedverenigingen maakten kennis met de geplande projecten rond de thema’s landschap, bouwkunde en archeologie. De ambitie is groot, net als het afgelegde traject.

  • Gemeenschapskrant

    Ronde van Rode: Op wandel met Pierre-Yves Bouvy

    03/04/24

    Nieuwe ogen, oude beelden

    Pierre-Yves Bouvy is de drijvende kracht achter de website rodevroeger.be en de bijhorende QR-codes in het straatbeeld. Hij gaat ook graag op stap met zijn metaaldetector, onder andere om een tachtig jaar oud mysterie op te lossen.

  • Gemeenschapskrant

    Peter Stiens

    03/04/24

    De stuurgroep van GC de Boesdaalhoeve laat het gemeenschapscentrum bruisen. Wie zijn de leden ervan en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze maand is Peter Stiens aan de beurt.