Uit het centrum

Enquête jeugdaanbod

05/12/23

Wat zou je als kind graag doen tijdens je vrije tijd in Sint-Genesius-Rode of waarin is jouw kind geïnteresseerd? Laat het ons weten via onze korte enquête zodat we ons jeugdaanbod nog beter kunnen afstemmen. Bovendien maak je kans op een gezinsticket* voor de voorstelling van 'Los' en 'Hoosje'!

Enquête


De enquête neemt slechts 5 à 10 minuten in beslag en peilt anoniem naar de interesse voor bepaalde cultuur- en sportactiviteiten in Sint-Genesius-Rode. Zo kunnen wij ons jeugdaanbod vanuit ons gemeenschapscentrum nog beter afstemmen.

Na het invullen van de enquête kan je vervolgens aangeven of je graag kans maakt om een gezinsticket* te winnen voor de voorstelling van 'Los' op zondag 25 februari 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) of de voorstelling van 'Hoosje' op onze familiedag op zondag 10 maart 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar). Deelnemen aan deze wedstrijd kan tot en met 30 december 2023 en in de week van 11 januari 2024 zal er een willekeurige winnaar gekozen worden uit de deelnemers.

Alvast bedankt voor jouw feedback!

* dit gezinsticket geeft recht op gratis toegang voor maximum 2 volwassenen en maximum 4 kinderen van hetzelfde gezin voor één van beide familievoorstellingen. Toegang tot de workshops op de familiedag op zondag 10 maart 2024 is hierbij ook inbegrepen.

Ultimathule - Los
© Rupert Defossez
© Tim Liebaert

Meer nieuws

  • Vacature stafmedewerker ICT

    28/06/24

    Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.

  • foto van De Flandriens

    11 juliviering: zomerhappening op zaterdag 29 juni

    01/06/24

    Om de Vlaamse feestdag te vieren, gooit de Rodense cultuurraad het dit jaar over een nieuwe boeg. ‘In samenwerking met de Boesdaalhoeve hebben we een programma uitgewerkt op maat van alle Rodenaren’, vertelt Greet Lebleu, voorzitster van de Culturele Raad.

  • fietser rijdt op wegje naast een beek, in een groen landschap

    Terugblik op 43 jaar Gordel: een bewogen geschiedenis

    01/06/24

    Op zondag 1 september trekt de Gordel door de Rand. Wat in 1981 begon als een politiek burgerinitiatief met sportieve inslag, is nu eerder een sportief evenement met politieke bijklank. In de jaren 90 en 2000 was het een massa-evenement dat zijn gelijke niet kende. Gordels vast voor een terugblik.