Uit het centrum

Enquête jeugdaanbod

05/12/23

Wat zou je als kind graag doen tijdens je vrije tijd in Sint-Genesius-Rode of waarin is jouw kind geïnteresseerd? Laat het ons weten via onze korte enquête zodat we ons jeugdaanbod nog beter kunnen afstemmen. Bovendien maak je kans op een gezinsticket* voor de voorstelling van 'Los' en 'Hoosje'!

Enquête


De enquête neemt slechts 5 à 10 minuten in beslag en peilt anoniem naar de interesse voor bepaalde cultuur- en sportactiviteiten in Sint-Genesius-Rode. Zo kunnen wij ons jeugdaanbod vanuit ons gemeenschapscentrum nog beter afstemmen.

Na het invullen van de enquête kan je vervolgens aangeven of je graag kans maakt om een gezinsticket* te winnen voor de voorstelling van 'Los' op zondag 25 februari 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) of de voorstelling van 'Hoosje' op onze familiedag op zondag 10 maart 2024 (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar). Deelnemen aan deze wedstrijd kan tot en met 30 december 2023 en in de week van 11 januari 2024 zal er een willekeurige winnaar gekozen worden uit de deelnemers.

Alvast bedankt voor jouw feedback!

* dit gezinsticket geeft recht op gratis toegang voor maximum 2 volwassenen en maximum 4 kinderen van hetzelfde gezin voor één van beide familievoorstellingen. Toegang tot de workshops op de familiedag op zondag 10 maart 2024 is hierbij ook inbegrepen.

Ultimathule - Los
© Rupert Defossez
© Tim Liebaert

Meer nieuws

 • Vacature

  Vacature logistiek-technisch medewerker

  12/02/24

  Hou je van een afwisselend takenpakket, een flexibel werkrooster, heb je een hart voor het gemeenschapsleven en cultuur en heb je talent voor techniek en onderhoud? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze allround functie van logistiek-technisch medewerker.

 • Gemeenschapskrant

  Hoe groen en rust combineren met drukte en bebouwing?

  01/02/24

  De druk op de Rand neemt toe: meer inwoners, meer verkeer, meer bebouwing, meer economische activiteit … Maar toch wil iedereen een groene Rand. Hoe valt dat te rijmen? En: hoe pakken een aantal gemeenten in de Rand dat aan?

 • Gemeenschapskrant

  'Los': boeiend theater over de impact van echtscheiding

  01/02/24

  Jeugdtheater over op het eerste gezicht moeilijke thema’s? Sven Ronsijn en Ultima Thule gingen de uitdaging aan en maakten een stuk over echtscheiding en over hoe alle betrokkenen – ouders en kinderen – daarmee omgaan. Maar Los staat ondanks het thema garant voor een uurtje ontspanning en neemt ouders en kinderen mee op een reis door de verbeelding van een kind.