Uit het centrum

Start ticketverkoop op zaterdag 10/6

07/06/23

Op zaterdag 10 juni om 9 uur start onze abonnementenverkoop. Vanaf 11 uur kan je losse tickets bestellen. Hoe? Dat ontdek je hier!

ABO

GC de Boesdaalhoeve werkt samen met CC De Meent, GC de Moelie en GC de Muse. Bestel je tickets voor 4 voorstellingen (of meer) uit het hele aanbod? Dan heb je een abonnement en krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs.

JONGERENTARIEF - 26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan naar de meeste voorstellingen komen voor slechts 10 euro.


NIEUW

We hebben een nieuw ticketsysteem. Nieuw is dat je door je login, altijd je tickets kan zien, ze opnieuw kan downloaden of printen en kan je de tickets zelfs doorsturen naar andere mensen met wie je naar de voorstelling komt. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om je in te loggen.

Bestelde je al eerder tickets bij ons? Stel je wachtwoord opnieuw in. Doe dit door te klikken op Wachtwoord vergeten. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets bestelde.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan op Account maken. Vul je e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in om een nieuw account te maken. Vervolledig je gegevens en bestel meteen jouw tickets!

Lukt er iets niet of heb je vragen? Contacteer ons via info@deboesdaalhoeve.be of 02 381 14 51

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  ©koenbauters

  ‘Toen ik Sandra Kim zag, wilde ik zangeres worden’

  01/09/23

  Isabelle A combineert de zomer van Tien om te zien met de winter van de culturele centra. Tussen de twee, tijdens de seizoensopener in GC de Boesdaalhoeve, mixt ze oude hits met akoestische covers die we leerden kennen via Liefde voor muziek en radiozender Joe. Isabelle à la française omarmt daarna een oude liefde.

 • Gemeenschapskrant

  ‘Meer diversiteit wapent het woud tegen klimaatverandering’

  01/09/23

  Tijl Schelfhout (42) pendelt elke werkdag van de Antwerpse zuidrand naar wat hij de mooiste werkplek van het land noemt: het Zoniënwoud. Hoe gaan de bosbeheerders om met de klimaatverandering en hoe ver staat het met de plannen voor het Nationaal Park?

 • Gemeenschapskrant

  Van het woonzorgcentrum naar de catwalk

  01/09/23

  Patsy Lonbois (23) is een gedreven jonge mama van twee zoontjes, Matteo (4,5) en Mattis (2). Ze werkt als zorgkundige in woonzorgcentrum De Groene Linde, maar binnenkort keert ze terug naar de schoolbanken voor een opleiding tot verpleegkundige. Daarnaast is ze finaliste van de modellenwedstrijd Queen of the Models.