Uit het centrum

Start ticketverkoop op zaterdag 10/6

07/06/23

Op zaterdag 10 juni om 9 uur start onze abonnementenverkoop. Vanaf 11 uur kan je losse tickets bestellen. Hoe? Dat ontdek je hier!

ABO

GC de Boesdaalhoeve werkt samen met CC De Meent, GC de Moelie en GC de Muse. Bestel je tickets voor 4 voorstellingen (of meer) uit het hele aanbod? Dan heb je een abonnement en krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs.

JONGERENTARIEF - 26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan naar de meeste voorstellingen komen voor slechts 10 euro.


NIEUW

We hebben een nieuw ticketsysteem. Nieuw is dat je door je login, altijd je tickets kan zien, ze opnieuw kan downloaden of printen en kan je de tickets zelfs doorsturen naar andere mensen met wie je naar de voorstelling komt. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om je in te loggen.

Bestelde je al eerder tickets bij ons? Stel je wachtwoord opnieuw in. Doe dit door te klikken op Wachtwoord vergeten. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets bestelde.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan op Account maken. Vul je e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in om een nieuw account te maken. Vervolledig je gegevens en bestel meteen jouw tickets!

Lukt er iets niet of heb je vragen? Contacteer ons via info@deboesdaalhoeve.be of 02 381 14 51

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Zenuwcentrum voor erfgoed

    03/04/24

    De Vlaamse erkenning van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED)Erfgoed Brabantse Kouters is een feit. Schepenen, ambtenaren, vrijwilligers en erfgoedverenigingen maakten kennis met de geplande projecten rond de thema’s landschap, bouwkunde en archeologie. De ambitie is groot, net als het afgelegde traject.

  • Gemeenschapskrant

    Ronde van Rode: Op wandel met Pierre-Yves Bouvy

    03/04/24

    Nieuwe ogen, oude beelden

    Pierre-Yves Bouvy is de drijvende kracht achter de website rodevroeger.be en de bijhorende QR-codes in het straatbeeld. Hij gaat ook graag op stap met zijn metaaldetector, onder andere om een tachtig jaar oud mysterie op te lossen.

  • Gemeenschapskrant

    Peter Stiens

    03/04/24

    De stuurgroep van GC de Boesdaalhoeve laat het gemeenschapscentrum bruisen. Wie zijn de leden ervan en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze maand is Peter Stiens aan de beurt.