Gemeenschapskrant

Avonturenkamp voor tieners

04/05/23

De zomer is voor de meeste kinderen het favoriete seizoen omdat ze dan zorgeloos buiten kunnen ravotten. En dus zet GC de Boesdaalhoeve een heus avonturenkamp op de kalender.

Kinderen vanaf 10 jaar spelen de hele week buiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. De avonturiers maken een fietstocht, bouwen kampen, doen aan boogschieten en leren zich te oriënteren met een kaart en kompas. Ook klimmen, stevig beveiligd in bomen van bijna twintig meter hoog, staat op het programma. En als kers op de taart trekt de bende ook nog naar KoJump in Waterloo. Dat is een echt springparadijs vol trampolines. Het kamp is bestemd voor tieners van 10 tot 14 jaar. (BK)

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur
GC de Boesdaalhoeve • tickets: 150 euro (basis)
www.deboesdaalhoeve.be

Meer nieuws

 • Uit het centrum
  Enquête

  Enquête jeugdaanbod

  05/12/23

  Wat zou je als kind graag doen tijdens je vrije tijd in Sint-Genesius-Rode of waarin is jouw kind geïnteresseerd? Laat het ons weten via onze korte enquête zodat we ons jeugdaanbod nog beter kunnen afstemmen. Bovendien maak je kans op een gezinsticket* voor de voorstelling van 'Los' en 'Hoosje'!

 • Gemeenschapskrant
  Sint-Annapaviljoen

  Bron van leven: het Sint-Annapaviljoen

  01/12/23

  Het Sint-Annapaviljoen langs de Grote Hutsesteenweg is meer dan een mooi, statig gebouw uit de jaren 50. Het karaktervolle pand speelt een cruciale rol in de waterbevoorrading van de streek. ‘Het is uitzonderlijk dat dit type installatie in zo’n gebouw staat. We zijn er best trots op’, zegt Daniël Verlinden van Vivaqua.

 • Gemeenschapskrant
  Martine Devel

  Ronde van Rode: Martine Devel

  01/12/23

  Als de oudste uit een gezin van acht kinderen kwam de Turnhoutse Martine Devel 35 jaar geleden in Rode wonen. Ze voelt zich hier als een vis in het water en geniet van lange wandelingen, fijn gezelschap en stimulerende activiteiten.