Gemeenschapskrant

Avonturenkamp voor tieners

04/05/23

De zomer is voor de meeste kinderen het favoriete seizoen omdat ze dan zorgeloos buiten kunnen ravotten. En dus zet GC de Boesdaalhoeve een heus avonturenkamp op de kalender.

Kinderen vanaf 10 jaar spelen de hele week buiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. De avonturiers maken een fietstocht, bouwen kampen, doen aan boogschieten en leren zich te oriënteren met een kaart en kompas. Ook klimmen, stevig beveiligd in bomen van bijna twintig meter hoog, staat op het programma. En als kers op de taart trekt de bende ook nog naar KoJump in Waterloo. Dat is een echt springparadijs vol trampolines. Het kamp is bestemd voor tieners van 10 tot 14 jaar. (BK)

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur
GC de Boesdaalhoeve • tickets: 150 euro (basis)
www.deboesdaalhoeve.be

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Zenuwcentrum voor erfgoed

    03/04/24

    De Vlaamse erkenning van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED)Erfgoed Brabantse Kouters is een feit. Schepenen, ambtenaren, vrijwilligers en erfgoedverenigingen maakten kennis met de geplande projecten rond de thema’s landschap, bouwkunde en archeologie. De ambitie is groot, net als het afgelegde traject.

  • Gemeenschapskrant

    Ronde van Rode: Op wandel met Pierre-Yves Bouvy

    03/04/24

    Nieuwe ogen, oude beelden

    Pierre-Yves Bouvy is de drijvende kracht achter de website rodevroeger.be en de bijhorende QR-codes in het straatbeeld. Hij gaat ook graag op stap met zijn metaaldetector, onder andere om een tachtig jaar oud mysterie op te lossen.

  • Gemeenschapskrant

    Peter Stiens

    03/04/24

    De stuurgroep van GC de Boesdaalhoeve laat het gemeenschapscentrum bruisen. Wie zijn de leden ervan en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze maand is Peter Stiens aan de beurt.