Gemeenschapskrant

Avonturenkamp voor tieners

04/05/23

De zomer is voor de meeste kinderen het favoriete seizoen omdat ze dan zorgeloos buiten kunnen ravotten. En dus zet GC de Boesdaalhoeve een heus avonturenkamp op de kalender. 

Kinderen vanaf 10 jaar spelen de hele week buiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. De avonturiers maken een fietstocht, bouwen kampen, doen aan boogschieten en leren zich te oriënteren met een kaart en kompas. Ook klimmen, stevig beveiligd in bomen van bijna twintig meter hoog, staat op het programma. En als kers op de taart trekt de bende ook nog naar KoJump in Waterloo. Dat is een echt springparadijs vol trampolines. Het kamp is bestemd voor tieners van 10 tot 14 jaar. (BK)

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur
GC de Boesdaalhoeve • tickets: 150 euro (basis)
www.deboesdaalhoeve.be

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Hoe bestel je tickets?

  07/06/23

  Samen met CC de Meent en GC de Moelie/Muse hebben we opnieuw een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld voor jou. Op zaterdag 10 juni om 9 uur start onze abonnementenverkoop. Vanaf 11 uur kan je losse tickets bestellen. Hoe? Dat ontdek je hier!

 • Gemeenschapskrant

  Randatlas slaat zijn tenten op in Rode

  04/05/23

  Van 31 mei tot 4 juni staat alles in Sint-Genesius-Rode in het teken van mensen verbinden, want van woensdag tot zondag strijkt Randatlas neer in het dorp. Dat is een cultuurproject dat de Vlaamse Rand afreist, van gemeente naar gemeente. Na Dilbeek, Zellik en Wemmel eerder dit voorjaar is ook Sint-Genesius-Rode aan de beurt. 

 • Gemeenschapskrant

  ‘Ik wil het Buurthuis samen met de mensen opbouwen’

  04/05/23

  Na meer dan een jaar stilte is het Buurthuis in Rode opnieuw geopend. En daar heeft de komst van buurtwerker Sarai De Graef alles mee te maken. Vast overtuigd om van deze plek een warme ontmoetingsplaats te maken voor alle Rodenaren, vind je haar voortaan elke woensdag van 8.30 tot 16.30 uur in de gewezen cafetaria van de sporthal.